Mevlidi Nebi haftası ile camiler ve din görevlileri haftası başladı

Burdur Valisi Türker Öksüz, Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası programları çerçevesinde ziyarette bulunan İl Müftülüğü heyetini kabul etti. Devamı haberimizde...

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI İLE CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI BAŞLADI

Burdur Valisi Türker Öksüz, Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası programları çerçevesinde ziyarette bulunan İl Müftülüğü heyetini kabul etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" teması ile kutlanacak haftanın hayırlı olmasını dileyen Vali Öksüz, İl Müftüsü Ali Hayri Çelik'in şahsında tüm müftülük çalışanlarının, din görevlilerinin haftasını kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Müftü Yardımcıları Mehmet Atay, Fatma Ekiz, Şube Müdürü Necati Şahin ve İmam – Hatip Cemil Çiçek'in yer aldığı ziyaret sırasında İl Müftüsü Çelik hafta kapsamında İl genelinde yapacakları etkinliklerle ilgili Vali Öksüz'e bilgi verdi.

Türker Öksüzmevlidi nebi haftasıCamiler ve Din Görevlileri HaftasıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.