MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI İLE CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI BAŞLADI
Burdur Valisi Türker Öksüz, Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası programları çerçevesinde ziyarette bulunan İl Müftülüğü heyetini kabul etti.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" teması ile kutlanacak haftanın hayırlı olmasını dileyen Vali Öksüz, İl Müftüsü Ali Hayri Çelik'in şahsında tüm müftülük çalışanlarının, din görevlilerinin haftasını kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.
Müftü Yardımcıları Mehmet Atay, Fatma Ekiz, Şube Müdürü Necati Şahin ve İmam – Hatip Cemil Çiçek'in yer aldığı ziyaret sırasında İl Müftüsü Çelik hafta kapsamında İl genelinde yapacakları etkinliklerle ilgili Vali Öksüz'e bilgi verdi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)