MHP Başkanı Ökte’den “Gölhisar” Açıklaması…

Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte yazılı bir açıklamada bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte yazılı bir açıklamada bulundu.

Başkan Ökte'nin açıklaması şöyle:

Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte yazılı bir açıklamada bulundu.

Başkan Ökte’nin açıklaması şöyle: “07.01.2019 tarihinde MHP İl Başkanı, yönetim kurulu ve seçim komisyonu; aday adaylığı belirleme süreci içinde Gölhisar’da çalışma yapmıştır. Aday adayı belirleme çalışmalarında MHP Gölhisar Belediye Başkan aday adayı belirlenirken basına intikal eden asılsız bir bilginin partimizin mühim ve iç işleyişine özgü gibi gösterilip sözde mahrem bir bilgi gibi paylaşılmasının tarafımızca resmiyette bir karşılığı yoktur.

Bu paylaşımın partimizin iç tüzüğünde ve işleyiş yönetmeliğinde yeri yoktur. Partimizce resmi olarak belirlenen aday adaylarında bulunması gereken beş kriter gözetilerek genel merkezce adaylar belirlenecektir. Bu kriterler:

* Anket çalışmaları ve halk önderlerinin tavsiyeleri

* İl ve ilçe teşkilatının önerisi

* Yerelden sorumlu Genel Başkan Yardımcısının onayı

* Merkez Yürütme Kurulunun onayı

Bu kriterlerin dışında yapılan değerlendirmeler tamamen partimizin aday belirleme ilkesinin dışında olup MHP’nin Gölhisar’da başarısını istemeyen, Gölhisar halkını yanlış yönlendirmeye çalışan, algı operasyonuyla menfaat bekleyen çevrelerin tertiplediği haberdir.

Basında adı geçen MHP Gölhisar Belediye Başkanı aday adaylarımız, ilçede saygı gören halk önderlerinin takdirini kazanmış partimizce kıymetli görülen, bu haberlere aldırmadan MHP’nin başarısı için üstüne düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirecek güce ve kazanma inancına sahip kişiler olarak birlik ve beraberlik içinde seçim çalışmalarına devam edeceklerdir.

Partimizin, başta ilimizde ve ilçelerimizde aday adayı belirleme sürecinde yaptığı çalışmalar, nihai karar ve tutumlar medya aracılığı ile İl Başkanlığının resmi açıklaması ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Bunun dışında medyada, partimiz hakkında yapılan haberlere itibar edilmemesini, resmi ağızdan ilan edilmeyen haberlerin gerçek dışı ve dayanağı olmayan bir haber olduğunu belirtir, maksatlı,asparagas bilgilerin sadece partimizi ve adaylarımızı yıpratmak için olduğunu ifade ederek Burdur kamuoyunu saygıyla bilgilendiririm.”

mhp burduraçıklamaTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.