MHP Bucak'ta kongre tamamlandı Yeni Başkan İsmail Mutlucan

MHP Bucak ilçe kongresi yapıldı. İlçe Başkanı Süleyman Demirezen yeniden aday olmayarak, bayrağı Avukat İsmail Mutlucan'a devretti.

MHP Bucak ilçe kongresi yapıldı. İlçe Başkanı Süleyman Demirezen yeniden aday olmayarak, bayrağı Avukat İsmail Mutlucan'a devretti.

MHP Bucak İlçe Başkanlığı binasında yapılan ve tek aday olan Avukat İsmail Mutlucan genel kurula katılan tüm delegelerin oyunu alarak başkan seçildi.

MHP Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli genel kurula gönderdiği mesajında "Gerek 14 Mayıs'ta ve gerekse 28 Mayıs'ta cumhur ittifakı büyük bir başarı elde etmiştir. İnşallah yerel seçimlerde de aynı başarıyı elde edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından tek liste halinde gerçekleşen kongrede mevcut başkan Süleyman Demirezen, görevi İsmail Mutlucan'a devretti. Kongreye MHP Burdur il Başkanı Gültekin Oktay, Burdur Ülkü Ocakları Başkanı Abdurrahman Arıkan, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Kızılkaya Belediye Meclis Üyeleri ve Bucak Belediye Meclis Üyesi Ali Sağar, 28. Dönem Milletvekili Adayı Andaç Özdemir ve partililer katıldı.

Bucak kongreBurdur kongrekongreİsmail MutlucanMHP Bucak İlçe BaşkanlığıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.