Mhp Burdur'da Destan Yazdı

Burdur'da seçime bir gün kala Dr. Devlet Bahçeli'nin katıldığı mitinge çok sayıda vatandaş katıldı. Ak Parti'nin Bucak yürüyüşü nedeniyle katılmadığı mitingte coşku had safhadaydı

 

Burdur'da seçime bir gün kala Dr. Devlet Bahçeli'nin katıldığı mitinge çok sayıda vatandaş katıldı. Akparti'nin Bucak yürüyüşü nedeniyle katılmadığı mitingte coşku had safhadaydı. Burdur'da bu seçim döneminde yapılan Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu mitinglerinden sonra yapılan son miting olan MHP mitingi en yoğun katılımlı miting olduğu gözlerden kaçmadı. Coşkun kalabalık karşısında konuşma yapan Bahçeli; Bizim terk edecek bir vatanımız yoktur. Bizim çizilecek bir sınırımız, bölünecek bir ülkemiz yoktur. 14 Mayıs'ta sağlam iradeyle Türkiye'nin Yüzyılı'nın ilk adımını atacağız. Bu ülkeyi sevmek yürek ister.

"AÇIK HESAP YARIN SANDIKTA GÖRÜLECEKTİR"

Kemal Kılıçdaroğlu, sözde yardımcıları ve Zillet İttifak'ı Allah'ın izniyle kaybedecektir. Buna karşılık Türkiye kazanacaktır. Yarın fitneciler ve kötüler kaybedecektir. Açık hesap yarın sandıkta görülecektir. CHP, İYİ Parti, FETÖ, PKK aynı hedefe kilitlenmiştir.

Devlet BahçeliBurdur 2023 genel seçimleriServet OlpakMHP Burdur Milletvekili adaylarıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.