MHP Heyeti’nden NNC Medya’ya Ziyaret

MHP Bucak ilçe teşkilatı seçim çalışmaları çerçevesinde ziyaretlerine devam ediyor.

MHP Bucak ilçe teşkilatı seçim çalışmaları çerçevesinde ziyaretlerine devam ediyor.

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Azmi Özkurt, MHP İlçe Başkanı Süleyman Demirezen ve beraberindeki MHP’liler,  NNC Medya’yı ziyarette bulundu.

MHP İlçe Başkanı Süleyman Demirezen “Bucak ilçemiz Belediye Başkan Adayımız Azmi Özkurt Hoca eğitimcilikte başarısı ile herkes tarafından tanınıyor. Eğitime ve öğretime yaşamını adayan Azmi Hoca emekli olduktan sonra yine ülkemizin ilçemizin gelişimi için özel okullar kurdu. Bucak Özel Sağlık Koleji ve Bilim Koleji ile geleceğimizin büyüklerinin yetişmesinde öncülük yapıyor. Azmi Hoca şimdi Bucak’ın geleceği için MHP’den aday oldu. Bucak ilçemizin geleceğine oy vermenizi, destek vermenizi bekliyoruz.”dedi.

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Azmi Özkurt da, Bucak için güzel projeleri olduğunu belirterek; “İlçemizin içme suyundan, alt yapıya varıncaya kadar bir çok sorunu var. İlçemizin tüm sorunlarını çözmek için aday olduk. Halkımıza hizmet sunabilmek için bir çok projemiz var. Projelerimizi hayata geçirmek için sloganımız; işi ehline teslim edin. İşin ehli olarak bizler, projelerimizle, hizmet aşkımızla göreve talibiz.” ifadelerini kullandı.

NNC Medya Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Nanecioğlu da , MHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

mhp bucaknnc medya ziyaretTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.