MHP Bucak ilçe teşkilatı seçim çalışmaları çerçevesinde ziyaretlerine devam ediyor.
MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Azmi Özkurt, MHP İlçe Başkanı Süleyman Demirezen ve beraberindeki MHP’liler, NNC Medya’yı ziyarette bulundu.
MHP İlçe Başkanı Süleyman Demirezen “Bucak ilçemiz Belediye Başkan Adayımız Azmi Özkurt Hoca eğitimcilikte başarısı ile herkes tarafından tanınıyor. Eğitime ve öğretime yaşamını adayan Azmi Hoca emekli olduktan sonra yine ülkemizin ilçemizin gelişimi için özel okullar kurdu. Bucak Özel Sağlık Koleji ve Bilim Koleji ile geleceğimizin büyüklerinin yetişmesinde öncülük yapıyor. Azmi Hoca şimdi Bucak’ın geleceği için MHP’den aday oldu. Bucak ilçemizin geleceğine oy vermenizi, destek vermenizi bekliyoruz.”dedi.
MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Azmi Özkurt da, Bucak için güzel projeleri olduğunu belirterek; “İlçemizin içme suyundan, alt yapıya varıncaya kadar bir çok sorunu var. İlçemizin tüm sorunlarını çözmek için aday olduk. Halkımıza hizmet sunabilmek için bir çok projemiz var. Projelerimizi hayata geçirmek için sloganımız; işi ehline teslim edin. İşin ehli olarak bizler, projelerimizle, hizmet aşkımızla göreve talibiz.” ifadelerini kullandı.
NNC Medya Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Nanecioğlu da , MHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)