MHP Kızılkaya Belediye Başkan Adayı İlkay Güngör oldu!

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya Beldesi'nde MHP'nin belediye başkan adayı olarak İlkay Güngör seçildi. Detaylar için hemen tıklayın!

MHP Kızılkaya Belediye Başkan adayı belli oldu. Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya Beldesi MHP Belediye Başkan Adayı İlkay Güngör oldu.

Bugün Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ın yaptığı yazılı açıklamaya göre, partinin yetkili kurullarının değerlendirmeleri ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin onayıyla belediye başkanı adayları belirlendi.

Yapılan açıklamaya göre Burdur'da bulunan 4 belde için de belediye başkan adayları belli oldu. Bu kapsamda Kızılkaya Beldesinin Belediye Başkan adayının İlkay Güngör olduğu duyuruldu.

Çalışkanlığı ile tanınan Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, beldeye yaptıkları ile herkesin takdirini kazanırken, MHP tarafından 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden aday gösterildi.

 

 

İlkay GüngörBelediye Başkan AdaylarıKızılkaya BeldesiMHP KızılkayaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.