Milletvekili Adayı Safa Sönmez'den STK'lara ziyaret

İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, Burdur'un Bucak ilçesinde STK'ları ziyaret etti. İşte detaylar...

İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, Burdur'un Bucak ilçesinde STK'ları ziyaret etti.

Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez beraberinde parti teşkilatı ile birlikte, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu, Bucak Şehir İçi Minibüsçüler Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman İnci, Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Arif Mayda ve Bucak Servisçiler Kooperatifi Başkanı Sayın Fatih Yıldız'ı ziyaret etti.

Yaklaşan seçimler öncesinde STK'larda başkanları ziyaret ederek, ilçe genelinde vatandaşların, çiftçilerin ve esnafların sorunlarını dinledi. Milletvekili Adayı Safa Sönmez, "Sanayicimizin ve işadamlarımızın sorunlarını birinci elden dinliyoruz. Bu sorunları çözebilecek iradeye de sahibiz. Sanayicimiz artık yalnız kalmayacak. Sanayicimizle, esnafımızla, işadamlarımızla Bucak'ımız ve Ülkemiz için üreten, istihdam sağlayan herkesle ve her kesimle birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Esnaflarımızın sorunlarını da dinledik, çözüme kavuşturulması için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

 

Safa SönmezİYİ Parti Burdur Milletvekili adaylarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.