Milletvekili Göker'den Vali Arslantaş'a Duyarlılık için teşekkür

TBMM İdare Amiri Dr. Mehmet Göker, Burdur'un Gölhisar İlçesinde faaliyet göstermekte olan bir okul gezisi sonrasında yaşanan süreç hakkında açıklamada bulundu.

TBMM İdare Amiri Dr. Mehmet Göker, Burdur'un Gölhisar İlçesinde faaliyet göstermekte olan bir okul gezisi sonrasında yaşanan süreç hakkında açıklamada bulundu.

22 Eylül Perşembe günü yaşanan istismar olayı ile ilgili haber alır almaz Burdur Valisi Ali Arslantaş ile görüştüğünü belirten CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, " Bu anlamda gerekli yasal işlemleri ve idari tedbirleri ivedilikle hayata geçirdiği için Sayın Valimize duyarlılığı için teşekkür ederim. " dedi.

Milletvekili Mehmet Göker yaptığı açıklamada, " Dün bir ilçemizde gerçekleşen istismar olayı ile ilgili olarak haberim olur olmaz Sayın Valimiz Ali Arslantaş bilgilendirilmiştir.

Bu anlamda gerekli yasal işlemleri ve idari tedbirleri ivedilikle hayata geçirdiği için Sayın Valimize duyarlılığı için teşekkür ederim.

Söz konusu elim olayın yasal sürecini takip edeceğimin bilinmesini ister, mağdur olan çocuğumuzun ve olaya konu olan kişinin aile fertlerini de düşünerek davranılması konusunda tüm vatandaşlarımızın göstermiş olduğumuz hassasiyeti anlayışla karşılayacağını düşünüyor saygılarımı sunuyorum. " ifadelerini kullandı.

Mehmet GökerAli ArslantaşTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.