Milletvekili Oğuz duyurdu! Taşkın riski ortadan kalkacak

Burdur Bucak'a bağlı Kocaaliler Köyü'nde 2. Kısım Taşkın Koruma İnşaatı'nda çalışmalar başladı. AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz'un müjdelediği proje ile 300 dekar tarım arazisi ve yerleşim yeri taşkın riskinden korunacak.

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Köyü'nde 2. Kısım Taşkın Koruma İnşaatı'nda çalışmalar başladı. AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

 

İşin tamamlanmasıyla birlikte 300 dekar tarım arazisi ve yerleşim yeri taşkın riskinden korunacağını belirten Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz,  Çalışmalar kapsamında; 1650 metre çift taraflı kargir duvarlı kanal, 3.300 metre panel çit, 1 adet taban kuşağı, 15 adet menfez ve korkulukları inşa edileceğini söyledi.

Projenin önemine de değinen Milletvekili Mustafa Oğuz, " Kocaaliler Köyü, geçmiş yıllarda sık sık taşkınlardan dolayı zarar görüyordu. Bu proje ile birlikte taşkın riskinin ortadan kalkması ve bölgedeki tarımsal üretim ile yaşam kalitesinin artması hedefleniyor. " dedi.

Milletvekili Mustafa Oğuz, yaptığı açıklamada, " "Kocaaliler Köyü'müz için hayati önem taşıyan 2. Kısım Taşkın Koruma İnşaatı'nda işe başlanmış olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projenin tamamlanmasıyla birlikte 300 dekar tarım arazimiz ve yerleşim yerimiz taşkın riskinden korunacak. Hemşehrilerimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

 

Mustafa OğuztaşkınriskKocaaliler BeldesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.