Milletvekili Uğur'dan Yangın Söndürme Ekiplerine Moral Ziyareti

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Elsazı Köyü'nde orman yangınlarına karşı tetikte bekleyen acil müdahale ekiplerine moral ziyaretinde bulundu.

Bucak ilçesinde yaptığı geziler kapsamında Bucak'ın Elsazı Köyüne ziyarete giden Milletvekili Uğur, burada konuşlu bulunan yangın ilk müdahale ekibini ziyaret etti. Bu ziyarette Milletvekili Uğur’a, İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, İl Genel Meclis Üyesi Sami Uğur, Yönetim Kurulu Üyeleri ve muhtar eşlik etti. Milletvekili Uğur'un yangın ekibini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren müdahale ekibi, orman yangınları açısından en riskli dönemde olduklarını belirterek, olası durumlara karşı hazır kıta beklediklerini söyledi.

Sohbet ettiği ekibe moral veren Uğur, “Orman yangınlarına doğrudan müdahale için sürekli teyakkuzda olan ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapıyor. Özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yasin UğurElsazı KöyüTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.