MİLLETVEKİLİ UĞUR ” ÖDENEK AYRILDI ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK”

Bucak ilçesinde İncirhan mevkiinde bulunan, Zaman zaman ilçe yerel medyalarında yer alan , Seferyitiği Mağarasında Burdur Ak Parti Milletvekili Yasin Uğur, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve Burdur Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç ,AK …

Bucak ilçesinde İncirhan mevkiinde bulunan, Zaman zaman ilçe yerel medyalarında yer alan , Seferyitiği Mağarasında Burdur Ak Parti Milletvekili Yasin Uğur, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve Burdur Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç ,AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ve yönetim kurulu,  Bucak Yerel medyası ile birlikte 27 Aralık 2019’da incelemelerde bulunmuşlardı.

Burdur Ak Parti Milletvekili Yasin Uğur, geçen yıldan bu tarafa Burdur genelinde turizm ile ilgili çalışmaların yapıldığını belirtti. Milletvekili Uğur “Salda gölü olsun, İncusuyu Mağarası, Sagalassos, Kibyra, gibi turizm değerlerimizin içerisine Seeferyitiği Mağarasını da kazandırabilirsek Burdur ilimiz ve Bucak ilçemiz bu katkıdan turizm payını alacaktır” dedi. Milletvekili Yasin Uğur, Burdur Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz Seferyitiği Mağarası çalışmalarını başlattığını, Seferyitiği Mağarasının turizme kazandırılması ile ilimize yeni bir turizm merkezinin daha dahil edilmesini beklediklerini söyledi.

Bucak İncirhanda bulunan Seferyitiği Mağarasının turizme kazandırılma çalışmaları halen sürerken Burdur AK Parti Milletvekili Yasin Uğur, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Mehmet Ali Kahramanla görüşerek ödeneğin ayrıldığını duyurdu.

En kısa sürede Seferyitiği Mağarasında çalışmalar başlayacak ve turizme kazandırılacak.

Yasin UğurEmrullah ÜnalAbdullah KılıçMustafa OğuzTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.