Milletvekillerinden DSİ Yatırımları Açıklaması

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur DSİ yatırımları ile ilgili açıklamada bulundular

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur DSİ yatırımları ile ilgili açıklamada bulundular.

“ÇELTİKÇİ’de TAŞKIN KORUMA İNŞAATLARI TAMAMLANDI”

Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur yaptığı açıklamada “ Devlet Su İşleri 183. Burdur Şubesi tarafından Çeltikçi İlçemiz Taşkın Koruma 1. Grup İnşaatı işi kapsamında; Çeltikçi İlçe Merkezi Taşkın Koruma ve Çebiş Köyü Taşkın Koruma İnşaatları tamamlanarak kesin kabul işlemleri yapıldı. Çeltikçi İlçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandılar.

“BUCAK İLÇESİNDE İÇME SUYU SORUNUNU ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Bucak İlçesinde içme suyu sıkıntısı yaşanmaması için çalışmalar gerçekleştirildiğini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Bucak İlçemizde önümüzdeki yıllarda içme suyu sıkıntısı yaşanmaması için çalışmalar sürüyor. Bu kapsamında DSİ 18/ 11. Sondaj Şube Müdürlüğünce İlçesi İçmesuyu temin etmek için çalışmalar devam etmektedir. Bu kapsamında Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüz tarafından master planı çalışmaları da sürmektedir.” şeklinde belirttiler.

“SÖĞÜT’TE YAPIMI TAMAMLANAN GÖLETLE 2 Milyon 700 Bin TL GELİR ARTIŞI BEKLENMEKTE”

Söğüt Beldesinde sulama ihtiyacını tamamlanması için yapımı tamamlanan göletle ilgili açıklama yapan Milletvekilleri Özçelik be Uğur “Söğüt Beldemiz 8.760 dekar tarım arazisinin sulama ihtiyacını karşılayan ve 2.77 milyon m3 su biriktirme hacmine sahip olan Söğüt 2 Göletinde sular hızla yükselmeye devam ediyor. Yapımı tamamlanan Baraj ile Milli ekonomi ve Bölge halkına 2 milyon 700 Bin Türk Lirası gelir artışı hedeflenmektedir. Çalışkan Söğüt halkımıza hayırlı olsun. ” dediler.

ak parti burdurdsiaçıklamaTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.