MİLLETVEKİLLERİNDEN SİTEMKAR AÇIKLAMA

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel’e yapılan saldırının çarpıtılması hakkında sitem ettiler.

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel'e yapılan saldırının çarpıtılması hakkında sitem ettiler.

Olayın aslının bilindiği halde, aksinin söylenmesinin sahtekarlık olduğunu belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, pes bu CHP yöneticileri ve trollerine: nasılda yalancı bir güruhsunuz diyerek, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve Eşine Yapılan Saldırıyı Kınadılar ve Başkan ve Eşine Geçmiş Olsun, Acil Şifalar Dileyerek. Saldırı Yeşilova Belediyesine Ait OTEL’in İşletmecileri İle Aralarında Olan Bir Çekişmenin Sonucunda Meydana Geldiği Bilindiği Halde SALDA GÖLÜNE Bağlanması, Kum Alınmasına Bağlanması Tam Bir Sahtekarlık, Düzenbazlık, Hilekarlık Olarak Ortaya Çıkmıştır. Otel’in İşletmecilerini Çıkarmak İsteyen Belediye Başkanına Yapılan Saldırıyı SALDA GÖLÜ İle İrtibatlandıran, CHP Genel Merkez ve Parti Üst Yönetimini Kınayarak Olayın Doğrusunu Açıklamaya Davet Ettiler.

ak parti burdurBayram Özçelikyasin uğurMümtaz ŞenelTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.