MİLLEVEKİLİ YASİN UĞUR; “BİZİM BU SEVDAMIZ BİTMEZ”

Yerel Seçimlere birkaç gün kala Ak Parti atağa geçti. Ak Parti Milletvekili Yasin Uğur, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi adayları sahada çalışmalarına devam ettiler. Halkla birebir …

Yerel Seçimlere birkaç gün kala Ak Parti atağa geçti. Ak Parti Milletvekili Yasin Uğur, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi adayları sahada çalışmalarına devam ettiler. Halkla birebir görüşen Ak Parti heyeti seçimlere birkaç gün kala aktif çalışmaları ile dikkatleri çektiler.

Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur; “Ak Partiye halkımızın teveccühü her geçen gün artıyor. Halkımız ile birebir görüşmelerimizde halkımız bizlerden istek ve arzularını belirtiyor. Halkımız Ak Partinin kendisi için çalıştığını biliyor. Bizler Milletvekilleri olarak, Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız hepimiz halkımız için çalışıyoruz. Hakka hizmet halka hizmet anlayışı ile çıktığımız bu hizmet maratonunda durmak yok yola devam. Halkımız Ak Parti iktidarlarından önce ne zorluklar çektiklerini bize aktarıyor. Ak Parti olarak bizler halkımızın ve ülkemizin geleceği için çalıştığımızın altını çizerek, başta 2023 hedeflerimiz olmak üzere hep birlikte büyük hedeflere ulaşacağımızı belirtiyoruz. Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımızın, Milletvekillerimizin ve Ak Kadroların tek derdi var oda vatan ve millettir.

Halkımız arkamızda olduğu sürece bizim bu sevdamız bitmez. Yaklaşan yerel seçimlerde yine halkımızın destek ve teveccühü ile halkımıza yeni projelerimizle hizmet edeceğiz.” dedi.

Yerel SeçimYasin UğurTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.