Yerel Seçimlere birkaç gün kala Ak Parti atağa geçti. Ak Parti Milletvekili Yasin Uğur, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi adayları sahada çalışmalarına devam ettiler. Halkla birebir görüşen Ak Parti heyeti seçimlere birkaç gün kala aktif çalışmaları ile dikkatleri çektiler.
Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur; “Ak Partiye halkımızın teveccühü her geçen gün artıyor. Halkımız ile birebir görüşmelerimizde halkımız bizlerden istek ve arzularını belirtiyor. Halkımız Ak Partinin kendisi için çalıştığını biliyor. Bizler Milletvekilleri olarak, Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız hepimiz halkımız için çalışıyoruz. Hakka hizmet halka hizmet anlayışı ile çıktığımız bu hizmet maratonunda durmak yok yola devam. Halkımız Ak Parti iktidarlarından önce ne zorluklar çektiklerini bize aktarıyor. Ak Parti olarak bizler halkımızın ve ülkemizin geleceği için çalıştığımızın altını çizerek, başta 2023 hedeflerimiz olmak üzere hep birlikte büyük hedeflere ulaşacağımızı belirtiyoruz. Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımızın, Milletvekillerimizin ve Ak Kadroların tek derdi var oda vatan ve millettir.
Halkımız arkamızda olduğu sürece bizim bu sevdamız bitmez. Yaklaşan yerel seçimlerde yine halkımızın destek ve teveccühü ile halkımıza yeni projelerimizle hizmet edeceğiz.” dedi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)