Muhtar Adayı Fahrettin Kayacan azalarını açıkladı

70 Evler Mahallesi'nde muhtar adayı olan Fahrettin Kayacan, mahalle sakinlerine seslenerek 'Geleceğimiz için birlikte çalışalım' sloganıyla azalarını duyurdu. Detaylar haberimizde...

70 Evler Mahallesi Muhtar Adayı Fahrettin Kayacan, Geleceğimiz İçin Birlikte Çalışalım Diyor!

70 Evler Mahallesi'nde muhtar adayı olan Fahrettin Kayacan, mahalle sakinlerine seslenerek "Geleceğimiz için birlikte çalışalım" sloganıyla adaylık çalışmalarını sürdürüyor. Kayacan, mahalle sakinleriyle işbirliği içinde, dayanışma ve uyum içerisinde mahallelerini daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi hedefliyor.

Fahrettin Kayacan, mahalle muhtarlığı görevine seçilmesi durumunda, mahalledeki sorunları çözme, vatandaşların taleplerini dinleme ve mahallede birlik ve beraberliği artırma vizyonuyla çalışacağını ifade etti.

Fahrettin Kayacan'ın Aza Kadrosu:

Abdurrahman Uçar

İsmail Yaman

Mustafa Arıcan

Ceyhun Dağdelen

Şeref Durgut

Davut Bütüner

Muhammet Yaman

Ercan Akbaş

Fahrettin Kayacan ve azaları, mahallelerini daha yaşanabilir kılmak, sorunlara etkili çözümler bulmak ve dayanışma içinde bir mahalle atmosferi oluşturmak için birlikte çalışma sözü veriyor. Muhtar adayı Fahrettin Kayacan ve azaları 7/24 hizmete hazır.

Fahrettin Kayacan Tel: 0 555 055 79 15

Fahrettin KayacanBucak muhtar adaylarıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.