Muhtar Adayı Gülizar Uğur,Mahalle Sakinlerini Topladı; Vaatlerini Tek Tek Açıkladı

Bucak ilçesinde muhtarlık seçimleri öncesinde adaylar kendilerini tanıtmaya devam ediyor. Sanayi Mahallesi sakinlerinden Gülizar Uğur, 31 Mart 2019’da yapılacak seçimler öncesinde adaylığını açıklayarak Sanayi mahallesi Şehit Ömer Halisdemir parkında mahalle sakinleri ile bir araya geldi. MAHALLE …

Bucak ilçesinde muhtarlık seçimleri öncesinde adaylar kendilerini tanıtmaya devam ediyor. Sanayi Mahallesi sakinlerinden Gülizar Uğur, 31 Mart 2019’da yapılacak seçimler öncesinde adaylığını açıklayarak Sanayi mahallesi Şehit Ömer Halisdemir parkında mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

MAHALLE SAKİNLERİ İLE TOPLANTI YAPTI

Toplantında konuşma yapan Sanayi Mahallesi Muhtar Adayı Gülizar Uğur; “Bugün beni kırmayıp nezaket gösterip geldiğiniz için herkese çok teşekkür ederim. Burada toplanmamızın sebebi belli. Mahallemizi daha güzel yaşanabilir bir hale getirmek, hepinizin dertlerini dinlemek, çözüm bulmak için bir araya geldik. Mahallemizdeki sıkıntıları bizzat kendimde görerek yaşıyorum.

“DOĞALGAZ ÖNCELİKLİ HEDEFİM”

Mahallemizde öncelikle bir doğalgaz sıkıntımız mevcut bunu hepimiz biliyoruz. Aylardır uğraşıyorum ama bi sonuca varamadım. Bunun sebebini de yetkim olmamasına bağlıyorum. Eğer siz bu yetkiyi bana verirseniz en başta doğalgazın takipçisi olacağım. Haliyle yollarımız bozulacak. Bu süreçte sanayi mahallemizi sıcak asfaltla buluşturmak benim en büyük hayallerimden biridir” ifadelerini kullandı.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMAYACAĞIZ

Doğalgaz ve asfalt çalışmalarının takipçisi olacağını kaydeden muhtar adayı Gülizar Uğur, “Kış aylarında bazı vatandaşlarımızın kömür ihtiyacı oluyor Bununla ilgili de çalışmalarımı yaptım. Vatandaşın mağdur olmaması için gerekli birimlerle iş birliği içerisinde ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştıracağız.

Yine mahallemizde çöp konteynırları ve sokak aydınlatma sistemleri eksik. Bununla ilgile de çalışmalarım olacak. Pırıl pırıl ve aydınlık bir mahalle için elimizden geleni yapacağız.

MUHTARLIK BİNASI YAPMAK AMACINDAYIZ

Mahallemizde vatandaşımızın muhtarına istediği zaman ulaşabileceği bir muhtarlık binamız yok. Belediyeden uygun bir yer talep edip binamızın yapımının takipçisi olacağım” dedi.

“ELEKTRİK DİREKLERİ SORUN OLMAKTAN KALKACAK”

Elektrik direkleri ile ilgili olarak çalışma yapacağını söyleyen Uğur,”Mahallemizde bazı elektrik direkleri uygunsuz yerlerde araç giriş çıkışlarına ve vatandaşımıza zorluklar yaşatmaktadır. Bu direklerin de uygun yerlere taşınmasını sağlayacağız.

“AĞLAMAYAN ÇOCUĞA EMZİK VERİLMEZ”

Mahallemiz gereken ilgiyi görmüyor. Yaptığım görüşmelerde, sıkıntıların giderilmesi için talepte bulunulmadığını öğrendim. Unutmayalım ki ‘ ağlamayan çocuğa emzik verilmez.’’ Siz değerli mahalle sakinlerimiz için gecemi gündüzüme katıp gerekli mercilerin kapısında yatıp bu işi hep birlikte başaracağız. Buna canı gönülden inanıyorum sizlerin de bana güvenmesi beni cesaretlendiriyor. Ayrıca eğer seçilirsem her ay bu şekilde toplantılar yapacağım sizin istekleriniz ve sıkıntılarınızı dinleyip çözüm yolu bulmak için hep birlikte mahallemizi kalkındıracağız. herkese çok teşekkür ederim’ ifadelerini kullandı.

Muhtar AdayıGülizar UğurTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.