Burdur / Bucak

Muhtar Adayı Gülizar Uğur,Mahalle Sakinlerini Topladı; Vaatlerini Tek Tek Açıkladı

Bucak ilçesinde muhtarlık seçimleri öncesinde adaylar kendilerini tanıtmaya devam ediyor. Sanayi Mahallesi sakinlerinden Gülizar Uğur, 31 Mart 2019’da yapılacak seçimler öncesinde adaylığını açıklayarak Sanayi mahallesi Şehit Ömer Halisdemir parkında mahalle sakinleri ile bir araya geldi. MAHALLE …

Muhtar Adayı Gülizar Uğur,Mahalle Sakinlerini Topladı; Vaatlerini Tek Tek Açıkladı

Bucak ilçesinde muhtarlık seçimleri öncesinde adaylar kendilerini tanıtmaya devam ediyor. Sanayi Mahallesi sakinlerinden Gülizar Uğur, 31 Mart 2019’da yapılacak seçimler öncesinde adaylığını açıklayarak Sanayi mahallesi Şehit Ömer Halisdemir parkında mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

MAHALLE SAKİNLERİ İLE TOPLANTI YAPTI

Toplantında konuşma yapan Sanayi Mahallesi Muhtar Adayı Gülizar Uğur; “Bugün beni kırmayıp nezaket gösterip geldiğiniz için herkese çok teşekkür ederim. Burada toplanmamızın sebebi belli. Mahallemizi daha güzel yaşanabilir bir hale getirmek, hepinizin dertlerini dinlemek, çözüm bulmak için bir araya geldik. Mahallemizdeki sıkıntıları bizzat kendimde görerek yaşıyorum.

“DOĞALGAZ ÖNCELİKLİ HEDEFİM”

Mahallemizde öncelikle bir doğalgaz sıkıntımız mevcut bunu hepimiz biliyoruz. Aylardır uğraşıyorum ama bi sonuca varamadım. Bunun sebebini de yetkim olmamasına bağlıyorum. Eğer siz bu yetkiyi bana verirseniz en başta doğalgazın takipçisi olacağım. Haliyle yollarımız bozulacak. Bu süreçte sanayi mahallemizi sıcak asfaltla buluşturmak benim en büyük hayallerimden biridir” ifadelerini kullandı.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMAYACAĞIZ

Doğalgaz ve asfalt çalışmalarının takipçisi olacağını kaydeden muhtar adayı Gülizar Uğur, “Kış aylarında bazı vatandaşlarımızın kömür ihtiyacı oluyor Bununla ilgili de çalışmalarımı yaptım. Vatandaşın mağdur olmaması için gerekli birimlerle iş birliği içerisinde ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştıracağız.

Yine mahallemizde çöp konteynırları ve sokak aydınlatma sistemleri eksik. Bununla ilgile de çalışmalarım olacak. Pırıl pırıl ve aydınlık bir mahalle için elimizden geleni yapacağız.

MUHTARLIK BİNASI YAPMAK AMACINDAYIZ

Mahallemizde vatandaşımızın muhtarına istediği zaman ulaşabileceği bir muhtarlık binamız yok. Belediyeden uygun bir yer talep edip binamızın yapımının takipçisi olacağım” dedi.

“ELEKTRİK DİREKLERİ SORUN OLMAKTAN KALKACAK”

Elektrik direkleri ile ilgili olarak çalışma yapacağını söyleyen Uğur,”Mahallemizde bazı elektrik direkleri uygunsuz yerlerde araç giriş çıkışlarına ve vatandaşımıza zorluklar yaşatmaktadır. Bu direklerin de uygun yerlere taşınmasını sağlayacağız.

“AĞLAMAYAN ÇOCUĞA EMZİK VERİLMEZ”

Mahallemiz gereken ilgiyi görmüyor. Yaptığım görüşmelerde, sıkıntıların giderilmesi için talepte bulunulmadığını öğrendim. Unutmayalım ki ‘ ağlamayan çocuğa emzik verilmez.’’ Siz değerli mahalle sakinlerimiz için gecemi gündüzüme katıp gerekli mercilerin kapısında yatıp bu işi hep birlikte başaracağız. Buna canı gönülden inanıyorum sizlerin de bana güvenmesi beni cesaretlendiriyor. Ayrıca eğer seçilirsem her ay bu şekilde toplantılar yapacağım sizin istekleriniz ve sıkıntılarınızı dinleyip çözüm yolu bulmak için hep birlikte mahallemizi kalkındıracağız. herkese çok teşekkür ederim’ ifadelerini kullandı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Çorum'da  muhtar adayı kendini desteklemeyen kişiyi darp etti
3. Sayfa

Çorum'da muhtar adayı kendini desteklemeyen kişiyi darp etti

Çorum'da iddialara göre bir kişi seçimde karşı tarafı desteklediği için muhtar adayı tarafından darp edilerek yaralandı.

Mardin'de Gelin Muhtar Yasemin Düzce İkinci Dönem İçin Tek Aday Oldu
Bölgesel

Mardin'de Gelin Muhtar Yasemin Düzce İkinci Dönem İçin Tek Aday Oldu

Mardin'e 34 yıl önce gelin gelen ve muhtar seçilen Yasemin Düzce, 31 Mart yerel seçimlerinde Artuklu ilçesine bağlı Çukuryurt Mahallesi'nin yeniden tek muhtar adayı oldu.

Bartın’da gazeteciler biz bu işten anlarız dediler, muhtar adayı oldular
Bölgesel

Bartın’da gazeteciler biz bu işten anlarız dediler, muhtar adayı oldular

Bartın’da bulunan haber sitesi, gazete ve televizyonlarda görev yapan ve haber için yarışan 3 gazeteci, şimdi muhtar adayı olmak için çabalıyor. Gazeteci muhtar adayları, seçilmeleri halinde ise mahalle ve köylerine en fazla hizmeti getirmek için yarışacaklarını ifade etti.

Muhtar Adayı Atar'dan Yardıma Muhtaçlara Yardım Eli
İş Dünyası

Muhtar Adayı Atar'dan Yardıma Muhtaçlara Yardım Eli

Hatay’ın İskenderun ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Naim Atar, "Belediye başkanı gibi çalışacağım" diyerek muhtaç insanlara yardım eli uzatmak için mahallesi adına dernek kurarak seçimlere iddialı girdi.

Bismil'de İlk: Akpınar'a Kadın Muhtar Adayı!
İş Dünyası

Bismil'de İlk: Akpınar'a Kadın Muhtar Adayı!

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 123 mahalle bulunuyor. Bu mahallelerden biri olan Akpınar'da ise muhtarlık seçiminde ilginç bir gelişme yaşandı. İlçenin tek kadın muhtar adayı olan 30 yaşındaki Çiğdem Özdemir, sokak hayvanları ve kadınlara öncelik verdiği projeleri ile mahalle sakinlerinin oyunu istiyor.

Emekli polis Muhtar adayı oldu çocukların gönlüne dokundu
Bölgesel

Emekli polis Muhtar adayı oldu çocukların gönlüne dokundu

Samsun’da muhtar adayı olan emekli polis memuru, çocuklara ücretsiz pamuk şeker ve patlamış mısır dağıttı.