Muhtar Aktan Yetmişevler Mahallesi İçin Durmuyor

Yetmişevler Mahallesi Muhtarı Özkan Aktan, mahalle için eksikleri yetkililere ileterek mahallenin güzelleşmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Ağaç budamalarından, parke taşların döşenmesine kadar mahallede birçok çalışma durmadan devam ediyor. Yetmişevler Mahallesi'nde eksik kalmaması için muhtar Aktan çalışmaları yakından takip ediyor.

Bucak Kent Ormanı yürüyüş yolunda yapılan çalışmalarla ilgili paylaşımda bulunan Muhtar, halk tarafından çok şikayet alındığını söyledi. Çalışmalardan dolayı Bucak İlçe Orman Müdürü Mustafa Ersoy ve Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'a teşekkür etti.

Mahallede yola engel olan ağaçların budamasının tamamlandığını ve mahallede bulunan bir sokağın parke taşlarının yenilendiğini belirten Muhtar Özkan Aktan, " Mahallemizdeki eksikleri belediyemize iletiyoruz. Başta Sayın belediye başkanımız Emrullah Ünal olmak üzere bizleri kırmayan ve sorunları çözen, Bucak Belediye Başkan Yardımcılarımız Yasin Çiçek ve Oğuzhan Erdoğan, Fen İşleri Müdürümüz Ömer Gümüş'e, Mehmet Damarcan'a, Park ve Bahçeler Müdürü Esin Hanım ve Fatih Dündar Uzun'a ve emeği geçen tüm personele teşekkür ederim. " sözlerini kullandı.

Özkan AktanYetmişevler MahallesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.