Muhtar Topak'tan Müjde! Belören Köyü'nde Su Sorunu Çözülüyor!

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Belören Köyü'nde yaşanan içme suyu sıkıntısının çözümü için çalışmalar hız kazandı. Detaylar haberimizde...

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Belören Köyü'nde yaşanan içme suyu sıkıntısının çözümü için çalışmalar hız kazandı.

Köy Muhtarı Mehmet Topak'ın girişimleri sonucunda, Burdur İl Özel İdare, Bucak Özel İdare ve Bucak Köylere Hizmet Götürme Birliği yetkilileri Belören Köyü'nde incelemelerde bulundular.

İncelemeler sonucunda, içme suyu ishale hattı başta olmak üzere yeni su kaynaklarının aranması için ekipler kısa sürede harekete geçirildi.

Muhtar Mehmet Topak, yaptığı açıklamada, " "Köyümüzde uzun süredir yaşanan içme suyu sorununun çözümü için çalışmalar başlatıldı. Burdur İl Özel İdare, Bucak Özel İdare ve Bucak Köylere Hizmet Götürme Birliği yetkililerine teşekkür ediyorum.

Ekiplerimiz kısa sürede yeni su kaynakları arayarak köyümüzün su ihtiyacını karşılayacaklar. Çalışmaların hızlandırılması için kurum ve kuruluşlarla sürekli istişare halindeyiz.

İnanıyoruz ki, bu çalışmalar sayesinde Belören Köyü'nde yaşanan su sorunu kısa sürede çözüme kavuşturulacak. " ifadelerine yer verdi.

Mehmet TopakBelören Köyüiçme suyu sorunuiçme suyusuTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.