Muhtar Yaşar Bakan Yardımcısı Yılmaz 'a yıkılan Bucak Oğuzhan İlkokulu’ni sordu

Burdur ilinde birdizi ziyaretlerde bulunan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr . Nazif Yılmaz Bucak ilçesinde seyir Terası temel atma törenine katıldı.

Burdur ilinde birdizi ziyaretlerde bulunan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr . Nazif Yılmaz Bucak ilçesinde seyir Terası temel atma törenine katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Bakan Yardımcısı Dr.Nazif Yılmaz'a Bucak Oğuzhan mahalle Muhtarı Yaşar Çeltikçi 8 yıl öncesi yıkılan halen yapılmayan Oğuzhan İlkokulu nu sordu. Bakan Yardımcısı Yılmaz " Öncelikle ilginize teşekkür ederim Oğuzhan İlkokulu ile ilgili ve diğer okullarla ilgili bilgileri milletvekilleri ve müdürlerimiz bize ilettiler. Şimdiye kadar yapılmalı idi .ama deprem dolayısıyla aksama olmuş em kısa zamanda yapılacak "dedi. Muhtar Yaşar bu okulumuz depremden önce planlamaya alındı ama bir türlü yapılamadı dedi. Bakan Yardımcısı Yılmaz takipçisi olacaklarını belirtti. Ayrıca Muhtarı Bakanlığa davet etti.

Milli EğitimBucak milli eğitimBurdur MilletvekiliMustafa OğuzMuhtarTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.