Mürüvet Güngör, MHP Burdur'dan aday adayı oldu

Burdur'da 2023 genel seçim tarihlerinin netlik kazanması ile aday adaylık sürecinde hareketlilik artmaya başladı.

Burdur'da 2023 genel seçim tarihlerinin netlik kazanması ile aday adaylık sürecinde hareketlilik artmaya başladı.
10 Mart Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaları atması ile birlikte 14 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi milletvekili aday adayları bir bir belli olurken, Kızılkaya'da tanınan isim MHP'den aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör'ün eşi, Mürüvet Güngör, Milliyetçi Hareket Partisi Burdur Milletvekilliği Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı. Aday adaylık başvurusu için MHP Burdur İl Teşkilat binasına giden Mürüvet Güngör'ün başvurusundaki kalabalık ise gözlerden kaçmadı.
Vatandaşın Güngör'e seninleyiz mesajı verdiği başvuru sonrasında Belediye Başkanı İlkay Güngör yaptığı açıklamada, " Kıymetli eşim Mürüvet GÜNGÖR ‘ ün Burdur Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilliği Aday Adaylığı öncelikle hayırlı olsun. Hizmet için çıkmış olduğu bu kutlu yolda kendisine başarılar dilerim, her zaman yanında ve destekçisi olacağım." ifadelerini kullandı.

MHP Burdur Milletvekili Aday AdayıMürüvet Güngörİlkay GüngörTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.