Muş’ta jandarmadan silah ve mühimmat operasyonu

Muş’ta silah ve mühimmat operasyonu: 5 tutuklama

Muş’ta jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda silah ve mühimmat ele geçirilirken, 5 şüpheli ise tutuklandı.
Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen ‘silah ve mühimmat kaçakçılığı ile mücadele’ faaliyetinin devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “Yapılan çalışmalar neticesinde; 5 adet kalaşnikov piyade tüfeği, 1 adet G1 piyade tüfeği, 15 adet tabanca, 9 adet ruhsatsız av tüfeği, 13 adet kalaşnikov piyade tüfeği şarjörü, 14 adet tabanca şarjörü, 460 adet kalaşnikov piyade tüfeği fişeği, 623 adet tabanca fişeği, 3 adet kurusıkı tabanca, 2 adet kama, 1 adet muşta, ele geçirilmiştir. Bahse konu olayda ele geçirilen malzemelere el konulmuş, 18 şüpheli hakkında adli işlem yapılmış, 5 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir” denildi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Muş operasyonsilah ve mühimmat operasyonuTürkiyeMuş

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.