Neva KARAGÖZ 12 yaş kızlar kategorisinde 2.lik kazanarak ,madalyalarına bir yenisini daha ekledi

Isparta’da Hamle Satranç Merkezi tarafından 24-25 Kasım da düzenlenen,Küçük Ustalara Merhaba” satranç turnuvasında Bucak Atatürk İO’ndan Neva KARAGÖZ 12 yaş kızlar kategorisinde 2.lik kazandı.

Isparta’da Hamle Satranç Merkezi tarafından 24-25 Kasım da düzenlenen,Küçük Ustalara Merhaba” satranç turnuvasında Bucak Atatürk İO’ndan Neva KARAGÖZ 12 yaş kızlar kategorisinde 2.lik kazanarak ,madalyalarına bir yenisini daha ekledi.

Hamle satranç Merkezi kurucusu Onur BAŞAR turnuvaya 96 sporcunun katıldığını belirterek görüşlerini,”Satrancın, çocukların hayatında değeri oldukça fazla. Bu değerleri ön plana çıkarmak için böylesine turnuvalara ihtiyacımız var. Çocuklar eğlenerek gelişim kazanıyorlar. Satranca gönül veren tüm çocukları kutluyorum”, şeklinde açıkladı.Neva KARAGÖZ ,hazırlığının şubat tatilinde Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye Satranç Şampiyonası olduğunu ve bu şampiyonaya iki yıldır katıldığını ve amacını ,üçüncü yılında puanını dahada arttırarak milli takım havuzuna girmek olarak açıkladı.Ayrıca satranç eğitiminde kendisine emeği geçen öğretmenlerine ve hamle satranç merkezine teşekkür etti.

neva karagözmadalyasatrançTürkiyeIsparta

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.