NNC MEDYA”YA ÖZEL ZİYARETÇİ

Bucak ilçemizde Beşizler olarak Dünyaya gelen 5 kardeşin zamanla engelli oldukları görülmüştü. Beşizlerden Hamit Talha Arlı Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu'na ulaşarak bazı istekleri olduğunu bildirir.

Bucak ilçemizde Beşizler olarak Dünyaya gelen 5 kardeşin zamanla engelli oldukları görülmüştü. Beşizlerden Hamit Talha Arlı Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu’na ulaşarak bazı istekleri olduğunu bildirir .

Kaymakam Tanrıkulu Bucak Sosyal Hizmet merkezini görevlendirerek engelleri ortandan kaldırıp Hamit Talha Arlı’nın isteklerinin yerine getirilmesini ister.

Hamit Talha Arlı Önce Öğle Namazına Camiye giderek Rahmetli Dedesine Dua eder ve ilahi dinler,

Hamit Talha Arlı Geçtiğimiz Günlerde Kendisine bakan ve Baba dediği Dedesi Çaycı Hamit Arlı’yı kaybetmişti.

Hamit Talha Arlı Gazetecilerin Gününü Kutlamak istedi.

NNC Medya Haber Merkezini Bucak Sosyal Hizmet merkezi görevlileri ve müdürü ile ziyaret eden Hamit Talha Arlı Gazete Sahibi İbrahim Nanecioğlu’na İbrahim Abi diye hitap ederek Gazeteciler günü kutladı. Arlı ” Hamit Babamı Kaybetmenin üzüntüsü yaşıyorum, Babam sizleri çok severdi hatta sana bazen niye gazete getirmiyorsun derdi,bende sizleri ziyaret etmek istedim Kaymakam beye ulaştım bana yardımcı oldu,bende gazeteci olmak ve yazmak isterdim , sizleri de eve bekliyorum çok mutluyum ” dedi.

NNC Medya Sahibi İbrahim Nanecioğlu ” Hamit Talha Arlı ‘nın ziyareti bizim için çok özel oldu,çok memnun olduk bizde onu kısa zamanda evinde ziyaret edeceğiz, Duyarlı Davranışından dolayı Kaymakam beye çok teşekkür ederim ” dedi.

NNC MEDYAHamit Talha ArlıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.