Öğrencilere 112 Ekibinden İlk Yardım Eğitimi

Gölhisar Aliya İzzetbegoviç Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğrencilerine Gölhisar 112 Ekibi personeli Osman YAVUZKARA ve Ceyda Nur UYSAL tarafından ilk yardım eğitimi verildi. Eğitimde acil bir durumda hastaya yada kazazedeye nasıl ve hangi ekipmanlarla …

Gölhisar Aliya İzzetbegoviç Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğrencilerine Gölhisar 112 Ekibi personeli Osman YAVUZKARA ve Ceyda Nur UYSAL tarafından ilk yardım eğitimi verildi.

Eğitimde acil bir durumda hastaya yada kazazedeye nasıl ve hangi ekipmanlarla müdahale yapıldığı , 112 acil yardım hattının kullanılmasında görülen aksaklıklar ve yetersizlikler, acil yardım eğitimlerinin ve dolayısıyla bilincinin yetersiz olması, ambulansın trafikte seyrederken karşılaştığı sorunlar anlatıldı.

Eğitim sonunda söz alan Okul Müdür Yardımcısı Sadık KARATAŞ , dinlenme günlerinde yaklaşık 150 öğrenci ve öğretmene gönüllü olarak eğitim veren 112 Personeline duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti ve plaket takdim etti.

Gölhisar Gündem Gazetesi

Aliya İzzetbegoviç Mesleki ve Teknik Anadolu lisesiOsman YAVUZKARACeyda Nur UYSALTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.