OKULLARI KAPANDI AMA KÜTÜPHANELERİ AÇILDI

Burdur'un Kayaaltı köyünde okulun taşınarak kapatılmasına tepki olarak köye kütüphane kuruldu.

Burdur’un Kayaaltı köyünde okulun taşınarak kapatılmasına tepki olarak köye kütüphane kuruldu. Dr Ulaş Sağlam’ın önderliğinde kurulan kütüphanenin açılışına büyük bir kesim katıldı.

Burdur Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Osman Gençer’in sunumuyla başlayan açılışta birçok STK başkanının yanı sıra Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Baro Başkanı Av Ramazan Gedik, geçmiş dönem milletvekili Kazım Üstüner, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Genel Başkanı Kamil Özcan, siyasi partiler ve köylüler katıldı.

Açılışta konuşan Dr Ulaş Sağlam ” Köyümün okulunun kapatılmasına tepki oluşturmaya yönelik başlattığımız köy kütüphanesi projesine Ülkenin farkĺı illerinden gönüllülerimizin desteği oldu. Açılışını yapacağımız kütüphanenin birçok köyde de kurulmasına öncülük etmek istiyoruz. Aydınlanmanın önünü açma felsefesiyle yolumuza devam edecegiz” dedi.

Yaklaşık 500 davetlinin katıldığı açılışta kütüphane oluşumuna büyük destek veren Dr Uğur Aflay’ın kitap imzaladığı etkinlikte Aile Hekimleri ile Burdur Devlet Hastanesi hekimleri meslektaşları Dr Ulaş Saglam’a verdiği destek gözlerden kaçmadı.

Osman GençerKÜTÜPHANEAli Orkun ErcengizTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.