ORADAN GEÇERKEN DEFNE KOKACAK

MİLLİ EGEMENLİK CADDESİ DEFNE KOKACAK Bucak Belediyesi Yeni Mahalle Milli Egemenlik Caddesinde ağaç dikim çalışması yapıyor.

MİLLİ EGEMENLİK CADDESİ DEFNE KOKACAK

Bucak Belediyesi Yeni Mahalle Milli Egemenlik Caddesinde ağaç dikim çalışması yapıyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Milli Egemenlik Caddesinde yürütülen ağaç dikim çalışmalarını inceledi. Belediye Başkanı Emrullah Ünal Belediye olarak son zamanlarda ağırlıklı olarak Korona Virüs (COvid-19) tedbirleri çalışmalarına yoğun mesai harcadıklarının altını çizdi. Başkan Ünal “İlçemiz Yeni Mahalle sınırları içinde bulunan Süleyman Demirel Bulvarı ve Gazi Caddesine bağlanan 1257 sokak ismini 06.02.2020 tarih ve 24 sayılı Belediye Meclis Kararı ile Milli Egemenlik Caddesi olarak değiştirmiştik. Şimdi Milli Egemenlik Caddemizde ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışması yapıyoruz. Milli Egemenlik Caddemizin yaya kaldırımlarına defne ağacı dikimi gerçekleştiriyoruz. Her yıl 21 Martta düzenlenen Dünya ormancılık günü ve haftasında bu yıl Korona Virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında ağaç dikimi etkinliği düzenlenememişti. Milli Egemenlik Caddemizde defne ağaçlarımızı dikiyoruz. Bu vesile ile de orman ve ağaç dikmenin önemine bir kez daha dikkat çekmek istiyorum. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir ilçe bırakmak için mutlaka ağaç dikmeli ve yeşillendirme çalışması yapmalıyız. Defne ağaçları dört mevsim yeşil kalabilen ağaçlar. Ağaçlarımız biraz daha büyüdüğü zaman Caddemiz daha güzel bir görünüme kavuşacaktır.” dedi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Belediye Meclis Üyeleri, Yeni Mahalle Muhtarı Abdurrahman Demir, Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel ile birlikte ayrı ayrı Milli Egemenlik Caddesine hatıra defne ağacı dikti.

MİLLİ EGEMENLİK CADDESİEmrullah Ünalağaç dikim çalışmalarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.