Orhan Özkan, Bucak Belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı

Bir süredir ismi Bucak Belediye Başkanlığı için kulislerde konuşulan Orhan Özkan, aday adaylığı başvurularının son gününde başvuruyu yaptı.

Bir süredir ismi Bucak Belediye Başkanlığı için kulislerde konuşulan Orhan Özkan, aday adaylığı başvurularının son gününde başvuruyu yaptı.

Bucak Belediyesinde yıllardır birçok görev üstlenen sevilen isim Orhan Özkan, Bucak'ta belediye başkanlığı aday adaylığı için bugün AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı'na başvuruda bulundu.

Başvuru sonrasında açıklamada bulunan Bucak Belediye Başkanı aday Adayı Orhan Özkan, " Bucak'ta doğdum, Bucak'ta büyüdüm. Bucak'ın sorunlarını yakından biliyorum ve çözmek için elimden geleni yapacağım. Bucak'ı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışacağım. Aday adaylığımız hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Orhan Özkan kimdir?

Orhan Özkan, 15 Temmuz 1975 yılında Burdur'un Bucak ilçesinde doğdu. Bucak'ta eğitim gören Orhan Özkan, ilkokul eğitimini Bucak Oğuzhan İlkokulunda tamamladıktan sonra, ortaokul ve lise eğitimini Bucak Lisesinde (Bucak Şehit Ayfer Gök Lisesi) tamamladı. Askerlik hizmetini tamamlamasının ardından 1999 yılında Bucak Belediyesi'nde çalışmaya başladı.

Yıllardır Bucak Belediyesinin birçok bölümünde görev üstlenen Orhan Özkan, şu anda satın alma sorumlusu olarak görevini sürdürmektedir. 

Orhan Özkan, evli ve 4 çocuk babasıdır. Orta seviye İngilizce bilmektedir.

 

Orhan Özkanbelediye başkanı aday adayıbaşvuruBurdur son dakikaAK Parti BucakTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.