Burdur

İYİ Partili Özkan, Burdur'u 'hızlı şehir' yapacak

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Namık Kemal Özkan, Burdur Belediye Başkanlığı'na adaylığı açıklandı. Özkan, Burdur'u "yavaş şehir" anlayışıyla gelişmesinin engellendiğini belirterek, Burdur'u "hızlı şehir" yapmayı vaat etti.

İYİ Partili Özkan, Burdur'u 'hızlı şehir' yapacak

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Namık Kemal Özkan, 2024 Yerel Seçimleri'nde Burdur Belediye Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Özkan, yaptığı açıklamada, "Bu şehri İYİ Belediyecilik ile tanıştırmanın zamanı geldiğini inanan bir kişi olarak İYİ Parti'den Belediye Başkanlığı'na adayız" dedi.

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Namık Kemal Özkan yaptığı açıklamada, " Değerli konuklar ve Kıymetli basın,İYİ PARTİ olarak selam ve saygılarımı sunar, hepiniz hoşgeldiniz .

31.MART.2024 Yerel seçimlerinde İyi parti olarak ülkemizin her noktasında HÜR ve MÜSTAKİL olarak tek başımıza seçimlere gireceğiz.

Burdur ve tüm ilçerinde kendi adaylarımızla seçimlere gireceğimiz malumunuzdur.

Bu şehri İYİ BELEDİYECİLİK ile tanıştırmanın zamanı geldiğini inanan bir kişi olarak İYİ PARTİ’den Belediye başkanlığına adayız.

Niçin adayız;

En büyük itirazım, Burdur’a “yavaş şehir” anlayışının getirilmek istenmesidir. “Yavaş şehir” ısrarı, Burdur’un ticari ve kültürel potansiyelini dizginlediği gibi değişim gücünü de azaltıyor.

Burdur hızlı bir şehir olmalı. Ve belki de Türkiye’nin en hızlı şehri olmalı. Burdur hızla Ticaret ve alış veriş merkezleri ile 2. Sanayi sitesine sahip olmalıdır. Hızlı Burdur mevcut sanayi sitesini aynı zamanda hızla genişletebilmelidir.

Bu şehrin eğitimde şampiyonlukları tekrar kazandırılmalı ve Kariyer sahibi çocukları için yüksek teknolojili üçüncü organize sanayi için saha açılmalıdır. Torunlarımızı burada büyütüp görebildiğimiz şehir olmalıdır.

Gençlerimizin ve vatandaşlarımızın müze, konser, gezi, tiyatro, sinema, opera ve bale gibi etkinliklere katılmalarına maddi destek sağlanması, sosyal yönü eskisi gibi güçlü bir şehir olmalı, kültürel amaçlı tesisleri belediye sağlamalı,

Turizm tesislerimizin geliştirilmesi ve Türkiyenin en zengin müze ve ören yerlerine sahip şehrin Türizim sektöründe hızlı hareket etmesi sağlanmalı

Burdur’un Amatör spor kulüpleri gölgede bırakılmış öteki yüzünü temsil ediyor. Çocuklarımızı bekleyen tehlikelerden korumak için ellerindeki kısıtlı kaynaklarla mücadele eden uç beylerine yani amatör spor kulüplerine içtenlikle teşekkür ederken , Sporun zeki nesillerin yetişmesine katkısını bilen biri olarak Amatör sporun tüm branşlarda çalışma alanını dahada zenginleştirmek azmiyle adayım.

Burdur’u yönetmeye başladığımda, çok önemli bir toplumsal görevi üstlenen amatör spor kulüplerine ihtiyaç duydukları tüm desteğin verileceğine, gerekli kaynakların aktarılacağına da buradan bir kez daha söz veriyorum.

Bugün Çalışan gazeteciler günü; Çalışan Gazetecilerimizin gününü kutlar , Onlar gazetecilik yapmaya devam edecek, bizler de haber alma hakkımız ve ifade özgürlüğümüz için gazetecilerin her zaman Belediye yönetimi olarak yanında olacağız.

Bu topraklarda emperyalizme karşı kazanılmış en büyük zafer, milli bağımsızlığımızı Cumhuriyet ile taçlandırmaktır.Neyi kazandığımızı, neleri başardığımızı yüz yıl sonra bu cehennemi aratmayan coğrafyada daha iyi görüyoruz.Şimdi vakit, Cumhuriyet’e çok daha sıkı sarılma ve Atamızın emanetine tüm varlığımızla sahip çıkma vaktidir.

Ülkemiz ve Şehrimiz Cumhuriyetimizin 100. yılında onun kazanımlarından hiçbir koşulda vazgeçmeyeceğini tüm coşkusu ve heyecanıyla göstermiş. Uluslararası projelerle ülkemizi işgal gibi gelen göçlerden şehrimizi koruyacağız

Bizim için kentsel dönüşüm demek hak mağduriyeti olmadan yerinde dönüşüm demektir.

Peki biz neye adayız?

Tarımsal potansiyel olarak güçlü İLİMİZİN özellikle Hayvancılığının misafir gibi durmasını değil TARIMSAL SANAYİsiyle üretiminin geleceğini sağlamlaştırmaya, gıdada Burdur markası yaratmaya destek için,

Burdur’u kalkındırmaya sosyo kültürel yönden geliştirmeye adayız.

Düzensiz trafiği,

Düzensiz şehirleşmeyi,

Düzensiz eğitim ve sağlık hizmetlerini,

Bir gün bile kaybetmeden

Düzeltmeye adayız.

Bir cadde hatta bir sokak arkada kalan ve kenara itilmiş olan tüm caddelerin, sokakların, mahallelerin imarını yapan bir belediyeciliğe adayız.

İçine kapanan, bereketsizleşen, eşitsizleşen, ayrışan , ticari umutsuzluk yaşayan bir şehrin insanlarının belediyesini değil,

Aralarındaki tek ayrışmanın Makü spora, Burdur spora, Belediye spor’a, Tefenni spora, Yeşilova spora Oğuzhanspora tutmak olan insanların yaşadığı bir şehrin belediyesini var etmeye adayız.

1971 depremine kadar bölgenin ticaret merkezi, bölgenin sanatkar yetiştirme merkezi olan Burdur’uma bu özelliğine tekrar kavuşturmak üzere adayız.

Sevgili Basın mensupları ve hazirun ‘’Söz verme borçtur’’ diyen Hz. Peygamberin sözünü hatırlatarak beyanımızdaki tüm sözlerin bir görev ve borç olarak ekip arkadaşlarımızla yerine getirileceğini ilan eder, projelerimizi vatandaşlarımıza zaman zaman detayını paylaşacağımızı

Burdur’luları ve hepinizi saygı ve sevgiyle arz ederim.

MÜCADELEMİZDE HİÇBİR ENGEL TANIMAYACAĞIZ !!! BAŞARACĞIZ BAŞARACAĞIZ BAŞARACAĞIZ " ifadelerini kullandı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 1
    GÜLDÜM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur'da İYİ Parti Belediye Meclis Üye Adayları Belli Oldu
Bölgesel

Burdur'da İYİ Parti Belediye Meclis Üye Adayları Belli Oldu

İYİ Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Namık Kemal Özkan, belediye meclisi üye aday listelerini açıkladı. Özkan ve Altındal, "Bu listeyle Burdur'da değişimin ve umudun sesi olacağız." dedi.

İYİ Parti, Burdur'da 15 belediyeye talip
Bölgesel

İYİ Parti, Burdur'da 15 belediyeye talip

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Namık Kemal Özkan, düzenlediği basın toplantısında, partisinin Burdur'da 15 belediyenin başkanlığına talip olduğunu açıkladı.

Burdur'da İYİ Parti Aday adayları tanıtıldı
Bölgesel

Burdur'da İYİ Parti Aday adayları tanıtıldı

Burdur'da İYİ Parti İl Başkanlığı, 28. Dönem Milletvekili Aday Adayları Burdur İl Başkanlığı binasında tanıttı.

Milletvekili A. Adayı Alparslan Dursun'dan, Başkan Özkan'a hayırlı olsun ziyareti
Bölgesel

Milletvekili A. Adayı Alparslan Dursun'dan, Başkan Özkan'a hayırlı olsun ziyareti

Alparslan Dursun, yakın zamanda kongrede başkan olarak seçilen Namık Kemal Özkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Namık Kemal Özkan oldu
Bölgesel

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Namık Kemal Özkan oldu

İyi Parti’li, Burdur Belediye Meclisi Üyesi Namık Kemal Özkan, İyi Parti Burdur 3. Olağan İl Kongresi’nde yeni il başkanı oldu

Namık Kemal Özkan, İYİ Parti Burdur İl Başkanlığına adaylığını açıkladı
Bölgesel

Namık Kemal Özkan, İYİ Parti Burdur İl Başkanlığına adaylığını açıkladı

Namık Kemal Özkan, 8 Ocak 2023 Pazar günü yapılacak olan İYİ Parti Burdur İl Başkanlığı Kongresi’nde aday olduğunu açıkladı.