Özgür Özel: Ferdi Zeyrek’in Anısını Yaşatacak, Emanetlerine Sahip Çıkacağız

Hatuniye Camii’nde gerçekleştirilen mevlit programında konuşan Özel, Zeyrek’in yokluğunun derin bir acı olduğunu belirterek, anısını yaşatmaya ve emanetlerine sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in vefatının birinci yılında Manisa’da düzenlenen anma programına katıldı. Hatuniye Camii’nde gerçekleştirilen mevlit programında konuşan Özel, Zeyrek’in yokluğunun derin bir acı olduğunu belirterek, anısını yaşatmaya ve emanetlerine sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi.

 “Bu Acıya Katlanmak Kolay Değil”

 Konuşmasında duygu dolu ifadeler kullanan Özel, Ferdi Zeyrek ile son bayram namazını birlikte kıldıkları Hatuniye Camii’nde bir yıl sonra yeniden bulunmanın kendileri için anlamlı olduğunu dile getirdi.

 “Acımız çok büyük. Çok büyük bir acının yıl dönümündeyiz. Bugün buraya gelebilmiş olmak, Ferdi Başkanımla, Ferdi kardeşimle son bayram namazını birlikte kıldığımız Hatuniye Camii’nde hiç değilse onun sene-i devriyesinde mevlidine katılabilmiş olmak bir nebze olsun yüreğimize su serpti” diyen Özel, Zeyrek’in yokluğuna alışmanın mümkün olmadığını vurguladı.

 “Manisa da CHP Ailesi de Büyük Bir Sınavdan Geçiyor”

 Ferdi Zeyrek’in vefatının ardından hem ailesinin hem de Manisa halkının zor günler yaşadığını ifade eden Özel, dayanışma gösteren herkese teşekkür etti.

Özel, “Bu acıya, Ferdi’nin yokluğuna katlanmak o kadar kolay değil. Bu noktada hem Manisa’mız hem ailesi hem Cumhuriyet Halk Partisi ailesi zor günlerden, büyük bir sınavdan geçti, geçiyor ve geçmeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 Hastane Önündeki Nöbeti ve Cenaze Törenini Hatırlattı

 CHP Lideri Özel, Ferdi Zeyrek’in sağlık mücadelesi sırasında hastane önünde günlerce bekleyen vatandaşları ve cenaze törenine katılan on binleri de unutmadı.

Olayın duyulduğu ilk andan itibaren üniversite hastanesinin önünde üç gün boyunca gece gündüz nöbet tutan vatandaşlara teşekkür eden Özel, cenaze töreninde Manisa’nın tarihi günlerinden birinin yaşandığını belirtti.

 “Ruhu Şad Olsun, Emanetlerine Sahip Çıkacağız”

 Ferdi Zeyrek’in ailesine, Manisa’ya ve belediyeye sahip çıkan herkese teşekkür eden Özel, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

 “Acımızı paylaşan herkese, cenazesini şehre sığmayacak şekilde kaldıran herkese, o günden bugüne kadar da Ferdi Başkanımızın hatırasına, ailesine, şehrine, emanet ettiği belediyesine ve partimize sahip çıkan herkese yürekten teşekkür ediyoruz. Hepinizden Allah razı olsun. Burada olan herkese çok çok teşekkür ediyoruz. Burada olamayan ama yüreği bizlerle birlikte olan herkese de teşekkür ediyoruz. Ruhu şad olsun, anısını yaşatacağız, emanetlerine sahip çıkacağız.”

 

CHP Genel Başkanı Özgür Özelchp özel ferdi zeyrek kabir ziyaretiCHP Burdur TeşkilatıCHP Bucak İlçe ÖrgütüTürkiyeAnkara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.