Türkiye Bakkallar ve Bayiiler Esnaf ve Sanatkârları Federasyonu’nun (TBBEF) 28. Olağan Kongresi, Ankara’daki Anadolu Otel’de yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kongrede mevcut başkan Bendevi Palandöken, delegelerin yeniden güvenini alarak bir kez daha federasyonun genel başkanlığına seçildi.
Delegelerden Palandöken’e Tam Destek
Kongrede yapılan seçimde kayıtlı delegelerin oylarıyla yeniden başkanlığa seçilen Bendevi Palandöken, kendisine duyulan güvene teşekkür ederek esnaf ve sanatkârların sorunlarının çözümü için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.
Aynı zamanda Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanlığı görevini de yürüten Palandöken, yeni dönemde de bakkal ve bayi esnafının haklarını korumaya yönelik çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.
Yeni Yönetim Kurulu Belli Oldu
Olağan Kongre’nin ardından Türkiye Bakkallar ve Bayiiler Esnaf ve Sanatkârları Federasyonu’nun yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Feridun Göner
Vakkas Katırlı
Erol Demirci
Ergün Çolak
Abdullah Akça
Şaban Kaya
Serdar Uzun
Ahmet Akdardağan
Süleyman Baday
Hikmet Ay
Hakan İnkaya
Vildan Şamandar
Denetim Kurulu Üyeleri de Seçildi
Kongrede yapılan seçimler sonucunda federasyonun denetim kurulu üyeliklerine ise şu isimler getirildi:
Murat Zobu
Mehmet Olgaç
Mustafa Akdemir
Türkiye Bakkallar ve Bayiiler Esnaf ve Sanatkârları Federasyonu, yeni yönetimiyle önümüzdeki dönemde sektörün sorunlarının çözümü ve esnafın güçlendirilmesine yönelik çalışmalarını sürdürecek.