PİZZA RA’DAN MÜTHİŞ KAMPANYA: 3 AL 2 ÖDE!

Bucak'ta pizzaseverler için müthiş kampanya Pizza Ra'dan...Şimdi 3 adet orta boy pizza alanlar, sadece 2 adet pizza ücreti ödüyor. Her geçen gün farklı lezzetleri ile Bucak'ta adından sıkça söz ettiren Pizza Ra, Şimdi de düzenlediği kampanya …

Bucak’ta pizzaseverler için müthiş kampanya Pizza Ra’dan…Şimdi 3 adet orta boy pizza alanlar, sadece 2 adet pizza ücreti ödüyor.

Her geçen gün farklı lezzetleri ile Bucak’ta adından sıkça söz ettiren Pizza Ra, Şimdi de düzenlediği kampanya pizzaseverlerin gönlüne girmeye devam ediyor. İşletmeciler Nur Buran ve Emrah Ergüz, Pizza Ra’da bulunan tüm pizzaların en önemli özelliğinin  hamurun günlük ve o an açılıp pizzanın taze olmasıyla alakalı olduğunu söylüyor.

Hijyenik ortamda en kaliteli malzemelerle yapılan pizzaların tadına doyum olmadığını ifade eden müdavimlerde, pizzanın gerçek lezzetinin tazeliğinde olduğunu ifade ediyor.

kampanyapizzaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.