Polislerden eğitim ve bilgilendirme çalışması

Samsun İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı toplum destekli polisler tarafından, İlkadım ve Canik’te vatandaşlara yönelik eğitim ve bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

SAMSUN (İHA) - Samsun İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı toplum destekli polisler tarafından, İlkadım ve Canik’te vatandaşlara yönelik eğitim ve bilgilendirme çalışmaları yapıldı.
Bu kapsamda dolandırıcılık, hırsızlık, KADES ve benzeri konularda ve 112 Acil Çağrı Merkezine yapılacak olan ihbarların suç ve suçlularla mücadeledeki öneminin vurgulanması ve toplumsal farkındalık oluşturulması amacıyla, mahalle muhtarları ve öğrencilerin katılımları ile bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi. Halk eğitim merkezleri ve okullar ziyaret edildi, halkın yoğun olarak bulunduğu meydan ve caddelerde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan broşürler vatandaşlara dağıtıldı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

polisKADESeğitimbilgilendirmeson dakikaTürkiyeSamsun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.