Psikolog Kübra Işıldak Danışma Merkezi Bucak'ta hizmete açıldı.

Psikolog Kübra Işıldak, Çocuklar ve yetişkinler üzerine danışma hizmeti veriyor.

Psikolog Kübra Işıldak, Çocuklar ve yetişkinler üzerine danışma hizmeti veriyor.

Ailenin ve aile bireylerinin refah, mutluluk ve bütünlüğünü güçlendirmek amacıyla danışma merkezi ile faaliyete geçtiklerini belirten Psikolog Kübra Işıldak, Klinikte yetişkinler için ergen danışmanlığı ile bireysel ve grup Psikoterapi, çocuklar için ise çocuk değerlendirme testleri ve oyun terapisi hizmetlerini verdiklerini söyledi.

Çocuklar için hazırlamış olduğu oyun terapisi odasının amaçlarından da bahseden Psikolog Işıldak açıklamasının devamında şu sözleri kullandı;

"Çocuklarda dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, agresif çocuklarda öfke kontrolü terapisini oyun terapisi odasında yapıyoruz. Ebeveynlerimizin filial terapi ve boşanma adaptasyonu hizmetlerimiz var. Filial Terapi çocuklarla aileler arasındaki iletişim kopukluğunu yenmek için uyguladığımız bir terapi. Bu terapide çocuklarla görüşmüyoruz sadece aileler ile görüşerek bu sorunun çözümü için yapılması gerekenleri anlatarak, onların evdeki süreçlerini video çekerek getirmeleri halinde yaşanan süreçleri yorumlayarak yapması gerekenleri anlatıyoruz. Boşanma adaptasyonunda da boşanma sürecindeki çiftler yada boşanmış olan çiftlerin bu süreçte yaşadıkları zorlukları çözmeleri için terapi uyguluyoruz." 

PSİKOLOG KÜBRA IŞILDAK DANIŞMA MERKEZİ

TEL: 0 (542) 762 89 76

ADRES:  TG Ofis Kat 2 No : 21 (Kaymakamlık Yanı) Bucak

psikolog kübra ışıldakaçılışTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.