Recep Tayyip Erdoğan sözü verdi! Bucak'a ne zaman gelecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, miting alanında Bucak'a davet edilmesi üzerine Bucakla ilgili bir takım açıklamada bulundu. Bakın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan neler söyledi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, miting alanında Bucak'a davet edilmesi üzerine Bucakla ilgili bir takım açıklamada bulundu.

Burdur'da vatandaşlara seslenen Recep Tayyip Erdoğan, "Önce Burdur sonra Bucak diyen Recep Tayyip Erdoğan, nasıl olsa şimdilik saleplerle işi idare ediyoruz. Yani biz Bucak'ı unuttuk mu zannediyorsunuz? Sürekli salebimizi alıyoruz, bütün misafirlerimize Bucak'ın salebini de ikram ediyoruz. Su seçim atlatalım inşallah, ondan sonra gerisi kolay " ifadelerini kullandı.

Başkan adaylarını tanıttıktan sonra tekrar Bucak'a davetinin gelmesi üzerine ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, " İnşallah mahalli seçimlerden sonra Bucak'ı unutmayacağız." sözlerine yer verdi.

Recep Tayyip ErdoğansözTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.