Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, miting alanında Bucak'a davet edilmesi üzerine Bucakla ilgili bir takım açıklamada bulundu.
Burdur'da vatandaşlara seslenen Recep Tayyip Erdoğan, "Önce Burdur sonra Bucak diyen Recep Tayyip Erdoğan, nasıl olsa şimdilik saleplerle işi idare ediyoruz. Yani biz Bucak'ı unuttuk mu zannediyorsunuz? Sürekli salebimizi alıyoruz, bütün misafirlerimize Bucak'ın salebini de ikram ediyoruz. Su seçim atlatalım inşallah, ondan sonra gerisi kolay " ifadelerini kullandı.
Başkan adaylarını tanıttıktan sonra tekrar Bucak'a davetinin gelmesi üzerine ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, " İnşallah mahalli seçimlerden sonra Bucak'ı unutmayacağız." sözlerine yer verdi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)