Rıhtım Bucak'ta Hizmete Açıldı Açılışa Özel Kampanyayı Kaçırmayın!

İskenderun Usulü muhteşem dönerin adresi Rıhtım Bucak'ta hizmete açıldı.

İskenderun Usulü muhteşem dönerin adresi Rıhtım Bucak'ta hizmete açıldı.

Bucak'ta müzisyen olarak tanınan isim Arda Kaplan tarafından Bucak'a kazandırılan Rıhtım, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu, Bucak Hızarcılar, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Sezgin Sezgin ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu yaptığı açıklamada, " Yeni işletmelerin açılması bizleri her zaman mutlu etmektedir. Esnaflar bulundukları bölgenin lokomotifleridir, Arda kardeşimizde açmış olduğu işletme ile bu lokomotife katkı sağlayacak. Bu kapsamda ben işletme sahibi Arda Kaplan'a teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Safa Sönmez ise yaptığı açıklamada, " Kıymetli misafirlerimiz, işletmemizin açılışına hepiniz hoşgeldiniz. Rızkın 10'da 9'u ticarettedir şiarıyla yola çıkan Arda Kaplan kardeşimiz, halka hizmet edeceği için kendisine teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Yapılan duanın ardından kurdelenin kesilmesi ile Rıhtım resmen hizmete açıldı.

İskenderun Usulü Odun Ateşinde Döner'in adresi Rıhtım, sizlere sunduğu muhteşem lezzetleri çok seveceksiniz.

Açılış sonrasında açıklamada bulunan İşletme Sahibi Arda Kaplan, " Rıhtım'ı Bucak'a kazandırdık. Bucak Halkımızın hizmetindeyiz. Açılışa özel başlattığımız kampanya kapsamında DÖNER + AYRAN menümüzü 20 TL'den müşterilerimize sunuyoruz. Kampanyamız Cumartesi gününe kadardır. Tüm halkımızı bekliyoruz." sözlerini kullandı.

RIHTIM (İSKENDERUN USULÜ MUHTEŞEM DÖNERİN ADRESİ)

TEL:  0248 315 66 06

ADRES: Kalyonlar Kuyumculuk Arkası Oğuzhan Mahallesi İstiklal Caddesi Bucak

rıhtımaçılışTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.