Safa Sönmez, 'Daha kolay şartlarda çalışmanız için devletimizin yanınızda olmasını diliyoruz'

İYİ Parti Bucak Kurucu İlçe Başkanı Safa Sönmez, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. İşte detaylar...

İYİ Parti Bucak Kurucu İlçe Başkanı Safa Sönmez, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İYİ Parti'den gazetecilere destek

İYİ Parti Bucak Kurucu İlçe Başkanı ve 28. Dönem Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle bir yazılı mesaj yayımladı.

Sönmez, açıklamasında gazetecilerin özgür ve hür iradelerinin yok sayılmaması, fikirlerini açıkça beyan edebilecekleri bir meslek hayatı yaşamaları, baskı altında olmadan şeffaf bir şekilde mesleklerini icra etmelerini diledi.

"Her koşulda, taviz vermeksizin doğruyu haykırmayı ilke edinmiş tüm gazetecilerimizin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutlu olsun!" diyen Sönmez, yazılı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bende bir iletişimci olarak sizlerin tüm sorunlarını biliyor ve uzun yıllardır sizlerin sorunlarını dile getirerek gündeme taşımaya çalıştım. Bir kısmını önemsediler ama belli bir kısmının maalesef halen çözülemediğini görüyoruz. Biliyoruz ki sizler yerine göre canlarınızı ortaya koyup çalışıyorsunuz. Tüm bunları görerek sizlerin daha kolay şartlarda çalışmanız için devletimizin yanınızda olmasını diliyor, saygılar sunuyorum."

Safa SönmezDünya Gazeteciler GünüTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.