Salda Gölü'nde Boğulma Tehlikesi: Vatandaşlar 3 Kişiyi Kurtardı

Burdur'un Yeşilova ilçesinde bulunan ünlü Salda Gölü'nde meydana gelen boğulma tehlikesi olayı. Detaylar haberimizde...

Burdur’un Yeşilova ilçesinde bulunan Salda Gölü’nde boğulma tehlikesi geçiren 3 kişi vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Dünyaca ünlü Salda Gölü’ne Afyonkarahisar’dan gezmek için gelen Mustafa Ç. (38) ve Servet Ç. çifti (37) suya girdi. Bir süre sonra eşinin suda çırpındığını gören Mustafa Ç. ile gölge bulunan Mehmet T.K., Servet Ç.’nin bulunduğu bölgeye gidince onlar da boğulma tehlikesi atlattı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar 3 kişiyi görünce hemen suya atlayarak Mustafa Ç., Servet Ç. ve Mehmet T.K.‘yi kurtararak kıyıya getirdi.

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale sonrası boğulma tehlikesi atlatan Mustafa Ç., Servet Ç. ve Mehmet T.K. ambulansla Yeşilova Devlet Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan müdahalelerin ardından Mustafa ve Servet Ç. Burdur Devlet Hastanesine sevk edilerek müşahade altına alındı. Boğulma tehlikesi geçiren 3 kişinin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

[H]25890[/H]

Salda GölüboğulmaolayTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.