Sanayi Mahallesinden başkana tam destek 4. Halk Ekmek Büfesi Geliyor

AK Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, Sanayi Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde yoğun ilgi gördü. Ünal, mahalleliye en kısa zamanda 4. Halk Ekmek büfesini kuracaklarının sözünü verdi.

AK Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, Sanayi Mahallesi'nde gerçekleştirilen ev ziyaretlerinde yoğun ilgi gördü. Kalabalık bir mahalleli topluluğu tarafından karşılanan Ünal, vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini ve isteklerini dinledi.

Mahalleliye hitap eden Ünal, en kısa zamanda Sanayi Mahallesi'ne 4. Halk Ekmek büfesini kuracaklarının sözünü verdi. Bu söz, mahalleli tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Ünal, ayrıca Bucak için yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında da bilgi verdi.

Başkan Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, " Bucak'a ve Bucaklılara hizmet etmek için buradayız. Mahallelerimizle, hemşehrilerimizle istişare ederek Bucak'ı daha güzel bir şehir yapmak için çalışıyoruz. Sanayi Mahallesi'ne de yapacağımız yatırımlarla mahallemizi daha modern ve yaşanabilir bir hale getireceğiz. " ifadelerini kullandı.

Programda Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'a, Bucak İlçe Kadın Kolları Başkanı Emra Bilgiç Akçay, Bucak İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Yavuzhan Uyanık, AK Parti Bucak İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Deryal ve Sanayi Mahallesi Mahalle Başkanı Yusuf Akın eşlik etti.

Sanayi Mahallesibaşkandestekhalk ekmekEmrullah ÜnalTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.