AK Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, Sanayi Mahallesi'nde gerçekleştirilen ev ziyaretlerinde yoğun ilgi gördü. Kalabalık bir mahalleli topluluğu tarafından karşılanan Ünal, vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini ve isteklerini dinledi.
Mahalleliye hitap eden Ünal, en kısa zamanda Sanayi Mahallesi'ne 4. Halk Ekmek büfesini kuracaklarının sözünü verdi. Bu söz, mahalleli tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Ünal, ayrıca Bucak için yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında da bilgi verdi.
Başkan Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, " Bucak'a ve Bucaklılara hizmet etmek için buradayız. Mahallelerimizle, hemşehrilerimizle istişare ederek Bucak'ı daha güzel bir şehir yapmak için çalışıyoruz. Sanayi Mahallesi'ne de yapacağımız yatırımlarla mahallemizi daha modern ve yaşanabilir bir hale getireceğiz. " ifadelerini kullandı.
Programda Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'a, Bucak İlçe Kadın Kolları Başkanı Emra Bilgiç Akçay, Bucak İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Yavuzhan Uyanık, AK Parti Bucak İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Deryal ve Sanayi Mahallesi Mahalle Başkanı Yusuf Akın eşlik etti.







Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)