Sandıklı'da Hüseyin Kağıt Rüzgarı Etkili Oldu

Geleneksel olarak düzenlenen Sandıklı Belediyesi Termal Turizm Festivalinin ikinci günü, Sandıklı'da Vatandaşların yoğun katılımıyla coşku içerisinde gerçekleşti.

SANDIKLI DA HÜSEYİN KAĞIT RÜZGARI ESTİ
    Geleneksel olarak düzenlenen Sandıklı Belediyesi Termal Turizm Festivalinin  ikinci günü,  Sandıklı'da Vatandaşların yoğun katılımıyla coşku içerisinde gerçekleşti.
 Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl Millet Bahçesinde toplanan vatandaşlara teşekkür ederek, Termal Turizm Festivalimize sponsor olarak desteklerini esirgemeyen; Okkanlı Petrol İşletme sahibi Ahmet Yılmaz beye ve kıymetli ailesine teşekkür ederek, kendilerine ve sanatçımız Hüseyin Kağıt’a plaket takdiminde bulundular.
Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, 15 Temmuz Demokrasi Meydanında 6.sı gerçekleşen Geleneksel Sokak Futbol Turnuvasında dereceye giren çocuklarımıza kupa ve madalyalarını takdim ederek emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Son olarak sahneye sempatik sanatçımız Hüseyin Kağıt çıkarak, bütün Sandıklı halkına unutulmaz bir konser verdiler.  Sandıklı İlçemizde bulunan hemşehrilerimiz, gurbetçi kardeşlerimiz ve konser için çevre ilçe ve illerden gelen vatandaşlarımızın eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren konser dinleyicileri mest etti. İlçemizde bir klip çekeceğinin de sözünü veren Hüseyin Kağıt konserinin sonunda büyük bir kalabalık tarafından uğurlandı.
#drmustafaçöl #sandıklıbelediyesi #sandıklı

Hüseyin KağıtFestivalSandıklı BelediyesiTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.