Antalya / Muratpaşa

Ünlü ses sanatçısı Hüseyin Kağıt'a özel kalite belgesi verildi. Hüseyin Kağıt Kimdir

Dr.Köksal Selçuk, Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde lüks Restaurant Great Sahne isimli gece mekanında Ünlü ses sanatçısı Hüseyin Kağıt'a Özel Kalite belgesini takdim etti.

Ünlü ses sanatçısı Hüseyin Kağıt'a özel kalite belgesi verildi. Hüseyin Kağıt Kimdir

Ünlü ses sanatçısı Hüseyin Kağıt'a özel kalite belgesi verildi. 26 Ağustos 2023 Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk, Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan Atatürk parkı içindeki lüks Restaurant Great Sahne isimli gece mekanında sahneye çıkmadan Ünlü ses sanatçısı Hüseyin Kağıt'a Özel Kalite belgesini takdim etti. Çok eğlenceli geçen sohbette Ünlü ses sanatçısı Hüseyin Kağıt "Kısa sürede Allahım yürü dedi yürüdüm. Alkol kullanmam, sigara içmem, uyuşturucuya karşıyım. Allahıma çok şükür kazanıyorum. Gece gündüz çalışıyorum. Hayır etmeyi seviyorum. Hayırım uçmasın 300 çocuğa bakıyorum" dedi. bizde Yeşilçam Medya ailesi olarak güzel yürekli sanatçımızı kutluyoruz. Yeşilçam Medya olarak organizasyon ve Medya firmasıyız. Bugüne kadar 20 kez ödül töreni düzenledik. Bu tecrübe ile çıktığımız yolda gerçekten kaliteli olduğuna inandığımız sanatçı ve iş insanlarımıza ödül ve Özel Kalite belgesi vermekteyiz. Ekibimizin araştırmalarıyla, Antalya halkına kaliteli işletmeleri ve sanatçıları duyurmakta kararlıyız.

HÜSEYİN KAĞIT KİMDİR ?

Merhabalar, ben Hüseyin Kağıt. 1982 Ankara doğumluyum. Evli, mutlu ve 4 Çocukluyum. Halen Ankara Etimesgut’ta ikamet etmekteyim. Şair, Besteci, Saz Ve Ses Sanatçısı, Görüntü Ve müzik yönetmeniyim. Plak şirketim, Ses kayıt Ve fotoğraf stüdyom var. Bir çok ödül ve bir sürü takma ad aldım. Bunların içinden en çok hoşuma giden Ankara’nın sevimli şairi ve beste fabrikası olmuştur. Google Ve YouTube Üzerinde dünyanın en ünlü hüseyin’i olarak belgesellere konu oldum. Ve ayrıca bir çok sanatçı ile beraber klipler çekip, düetler yaparak guinness rekorlar kitabına girmeyi düşünecek kadar ilerledim. Sinemada yayınlanan 2 filmde rol aldım. Ve 1 internet Dizisi yaptım. Bu şekildede oyunculuk serüvenimde başlamış oldu. Bir çok film ve diziye beste ve güfte yaptım. Radyo ve televizyon programı yaptım. Ve hala Yapmaktayım. Müzik benim olmazsa olmazımdır. Saygılar sunuyorum.

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 11
    BEĞENDİM
  • 6
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Sandıklı'da Hüseyin Kağıt  Rüzgarı Etkili Oldu
Etkinlik

Sandıklı'da Hüseyin Kağıt Rüzgarı Etkili Oldu

Geleneksel olarak düzenlenen Sandıklı Belediyesi Termal Turizm Festivalinin ikinci günü, Sandıklı'da Vatandaşların yoğun katılımıyla coşku içerisinde gerçekleşti.

Hüseyin Kağıt Derbenti Coşturdu
Etkinlik

Hüseyin Kağıt Derbenti Coşturdu

Dayanışma Derneğinin Düzenlemiş olduğu ilk şenlik İşte detaylar ...

Antalyalılar Kültür Sanat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  Kantder’e Özel Kalite Belgesi
İş Dünyası

Antalyalılar Kültür Sanat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kantder’e Özel Kalite Belgesi

Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Kültür Sanat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olan kısa adı Kantder’e Özel Kalite Belgesi verildi

Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Ali Gündüz’e Özel Kalite Belgesi verildi.
İş Dünyası

Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Ali Gündüz’e Özel Kalite Belgesi verildi.

Kalite Belgesini Ünlü sanatçı Ali Gündüz’e Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk Antalya’da  bulunan Mostar Hotelde takdim etti.

Antalya Ünlü Kent Pide Salonuna Özel Kalite Belgesi verildi. İlyas Dereli Kimdir
İş Dünyası

Antalya Ünlü Kent Pide Salonuna Özel Kalite Belgesi verildi. İlyas Dereli Kimdir

Kalite belgesi Ünlü Kent Pide Salonu ustası İlyas Dereli’ ye Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk tarafından takdim edildi.

Antalya'da hizmet veren Meşhur Dönerci Aydın Usta'ya Kalite Belgesi
İş Dünyası

Antalya'da hizmet veren Meşhur Dönerci Aydın Usta'ya Kalite Belgesi

1988'den beri Antalya'da hizmet veren Meşhur Dönerci Aydın Usta, kaliteli ve lezzetli menüsü, müşteri memnuniyeti ile Kalite belgesi almaya hak kazandı.