Sandıklı'da mahalle fırınlarında üretilen ve coğrafi işarete sahip patatesli köy ekmeği fırınları Denetlendi

Sandıklı, yöresel lezzetleriyle ünlü bir ilçedir. İlçenin simgesi haline gelen coğrafi işaret belgesi alan doğal patatesli köy ekmeği üreten birçok fırın

 

COĞRAFİ İŞARETE SAHİP PATATESLİ KÖY EKMEĞİ FIRINLARI DENETLENDİ
Sandıklı'da mahalle fırınlarında üretilen ve coğrafi işarete sahip patatesli köy ekmeği fırınları, Sandıklı Belediyesi zabıta ekipleri tarafından denetlendi.
Sandıklı, yöresel lezzetleriyle ünlü bir ilçedir. İlçenin simgesi haline gelen coğrafi işaret belgesi alan doğal patatesli köy ekmeği üreten birçok fırın, lezzetlerin korunması ve kalitesinin sürdürülmesi için Belediye zabıta ekipleri tarafından gramaj, hijyen ve çalışma koşulları gibi sebeplerle denetlendi.
Gerçekleştirilen kontrollerde eksiklikleri tespit edilen işletmelerin sahiplerine gerekli ikazlar yapılarak en kısa sürede giderilmesi konusunda süre verildi.
Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, "Sandıklı Belediyesi olarak yöresel ürünlerimizin kalitesinin korunması ve halkımızın sağlığını son derece önemsiyoruz. Vatandaşlarımızın güvenilir ve sağlıklı ürünler tüketebilmesi için denetimlerimizi titizlikle sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığını ilgilendiren tüm konularda denetim çalışmalarımız zabıta müdürlüğümüz tarafından aralıksız devam edecektir," dedi.

patatesli köy ekmeğicoğrafi işaretSandıklı Belediye BaşkanıDr.mustafa ÇölTürkiyeAfyonkarahisarSandıklı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.