ŞEHİT BABASINDAN BAŞKAN ÖZAY’A ZİYARET “TÜRK MİLLETİNİ HİÇ BİR KUVVET BÖLEMEZ”

İzmir Adliyesinde düzenlenen hain planı Canı pahasına Direnerek Şehit olan Polis Memuru Fethi SEKİN'İN Babası Mehmet SEKİN Kemer Belediye Başkanı İsmail Özay'ı ziyaret etti.

İzmir Adliyesinde düzenlenen hain planı Canı pahasına Direnerek Şehit olan Polis Memuru Fethi SEKİN’İN Babası Mehmet SEKİN Kemer Belediye Başkanı İsmail Özay’ı ziyaret etti.

PKK terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Fethi Sekin’in Babası Mehmet Sekin Burdur’un Kemer ilçesini ziyaret etti.

Başkan İsmail Özay; “Vatanı ve Bayrağı için gözünü kırpmadan PKK terör örgütü mensuplarınca 05.OCAK.2017 İzmir Adliyesinde düzenlenen hain planı Canı pahasına Direnerek Şehit olan Polis Memuru Fethi SEKİN in Babası Mehmet SEKİN amcamız İlçemizi ziyaret etti.Kendilerine böylesine kahraman bir evlat yetiştirdiği için teşekkür ederim.Rabbim sabırlar versin Cennetinde kavuştursun.Allahın izniyle Bu Memlekette Fethi SEKİN kardeşim gibi VATAN MİLLET BAYRAK Sevdalıları olduğu sürece TÜRK MİLLETINİ hiçbir kuvvet parçalayamaz”dedi.

Şehidimiz Rahmet ve Minnetle anıyorum.

##Şehitlerölmezvatanbölünmez.

PKK terör örgütüFethi SekinMehmet Sekinİsmail ÖzayŞEHİT BABASITürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.