Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Kato Dağı bölgesinde 2 Ağustos 1998 tarihinde şehit olan Jandarma Er Mehmet Erdoğan, şehadetinin yıl dönümünde Gölhisar'da kabri başında düzenlenen programla anıldı.
Anma programına Gölhisar Kaymakamı Emre Çifci, ilçe protokolü, şehidin ailesi ve vatandaşlar katıldı. Kabri başında gerçekleştirilen programda Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.
Programda, vatan uğruna canını feda eden Aziz Şehit Jandarma Er Mehmet Erdoğan rahmet, minnet ve saygıyla anılırken, şehidin ailesi de yalnız bırakılmadı.
Anma töreninde, şehitlerin emanetine sahip çıkmanın önemine vurgu yapılırken, Mehmet Erdoğan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilekleri iletildi. Şehidin aziz hatırası dualarla yâd edildi.