Sevdiğiniz Tatlı Çeşitlerinin Adresi Zeyrekoğlu Baklavaları Kalite ve Lezzeti İle Hizmetinizde

Zeyrekoğlu Baklavaları, lezzetlerini Bucak Halkına sunmak için Bucak'ta hizmete açıldı.

Zeyrekoğlu Baklavaları, lezzetlerini Bucak Halkına sunmak için Bucak'ta hizmete açıldı.

Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde yapılan açılışa Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Bucak Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan ve davetliler katıldı.

Duanın yapılmasının ardından kesilen kurdele ile Zeyrekoğlu Baklavaları hizmete başladı.

Çeşit çeşit lezzetleri Bucak Halkına uygun fiyatlarla sunan Zeyrekoğlu Baklavalarında, sevdiğiniz tüm tatlı çeşitleri sizlere sunuluyor.

Açılış sonrasında açıklamada bulunan Zeyrekoğlu Baklavaları İşletme Sahibi Ayşegül Sağlam, " İşletmemizde cevizli baklava, fıstık sarmamız, tereyağlı fıstıklı baklavalarımız, normal fıstıklı baklava çeşitlerimiz mevcut. Farkımız kalitemiz ve fiyatımızdır. Ürünlerimizde kesinlikle glikoz bulunmuyor, tatlılarımız tamamen doğal şeker pancarından yapılıyor. Ürünlerimiz Urfa'dan günlük taze geliyor. Fıstık sarmamız 55 TL, cevizli baklavamız 24 TL, normal fıstıklı baklavamız 34 TL, tereyağlı fıstıklı baklavamız 41 TL'dir. Piyasadaki en uygun fiyatlar bizim işletmemizde tüm Bucaklı Hemşehrilerimizi bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

ZEYREKOĞLU BAKLAVALARI

TEL: 0 552 315 6789

ADRES: Eski Şekerbank Yanı Bucak

zeyrekoğlu baklavalarıaçılışTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.